Svadbe i Proslave

Sala za venčanja u Zrenjaninu – Simplicity

Kontakt telefon: 069/705-213

Naša sala za venčanja Simplicity predstavlja savršeno mesto za proslavu najlepših događaja u životu. Ponuda je raznovrsna i prilagođava se potrebama i zahtevima klijenata, te se u ponudi nalaze 2 sale – od 80 i 350 mesta plus terasa koja može da primi 120 osoba. Odlično opremljena, dekorisana sa stilom, prostrana i klimatizovana – sala Simplicity će zadovoljiti svačiji standard.

Mislili smo na sve, tako da osim sale, terasa se nalazi u zelenilu a u dvorištu se nalazi fontana. Ova mesta predstavljaju odlična mesta za pravljenje najlepših fotografija, kako bi se uhvatio deo ambijenta prilikom proslave i učinio još lepšim.

U ponudi je klasično posluženje, bife sto, koktel party ili posluženje po Vašoj želji. Jelovnik je raznovrstan i obuhvata domaću, mediteransku, vegetarijansku, posnu i u poslednje vreme veoma popularnu, a zdravu ishranu – HRONO ishranu. Ovaj meni smo uvrstili u ponudu osluškujući potrebe naših gostiju, kako bi osigurali zadovoljstvo svih prisutnih.

Radimo i ketering za svaku priliku (slave, proslave) kao i dostavu hrane za firme. Vama preostaje samo da nas kontaktirate, a naše profesionalno i ljubazno osoblje će Vam uputiti sve potrebne informacije, otkloniti sve nedoumice i osigurati nezaboravan provod u našoj Sali Simplicity.

– restoran za svadbe
– restoran za venčanja
– restoran za krštenja
– organizacija punoletstva
– proslava rođenja deteta
– proslava mature
– restoran sa parkingom za 150 vozila
– restoran sa klasičnim posluženjem, bife stolom, koktel party,…
– DOSTAVA hrane za FIRME

Osim 2 veličanstvene sale sa terasom, od meniija možete da birate:
– hrono ishrana
– domaća kuhinja
– mediteranska kuhinja
– vegetarijanska kuhinja
– posni meni
– mrsni meni
– ketering
– meni po Vašoj želji